Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping Winschoten

De Beerte: een prachtige camping bij Winschoten!

De Beerte is een gezellige minicamping bij Winschoten. Met slechts 15 standplaatsen en een prachtige omgeving weet u zeker dat u op onze camping kunt genieten van onze natuurcamping in Winschoten. Even tot rust komen? Dat is op onze camping geen enkel probleem. U kunt bij ons schitterend recreëren, of gewoon even echt uitrusten.

Op zoek naar een goede camping in de buurt van Winschoten?

Als camping in de buurt van Winschoten doen wij er altijd alles aan om uw verblijf voor u zo prettig mogelijk te maken. Onze camping in omgeving Winschoten heeft 15 standplaatsen, waarvan een deel (semi) verhard. Deze verharde standplaatsen zijn uitermate geschikt voor campers of caravans. Op het gras hebben wij verder nog een aantal onverharde kampeerplaatsen. Zo kunt u bij ons terecht voor een camper of caravan camping of een kampeerplaats in Winschoten. 

Onze camping in Winschoten is natuurlijk voorzien van alle gemakken. Zo zorgen wij natuurlijk voor een goede service. Daarbij is onze camping voorzien van de beste sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en gratis wifi (wachtwoord: welkominbeerta). De supermarkt ligt daarbij op een afstand van nog geen 10 minuutjes lopen. Zo bent u echt van alle gemakken voorzien.

Ook hebben we een gezellig ingerichte recreatieruimte met televisie, spelcomputer, koffieautomaat, boeken, spelletjes en puzzels zodat u bij slecht weer ook iets te doen heeft!

Een camperplaats bij Winschoten perfect voor recreatie

Bent u op zoek naar een camping aan het water, dan kunt u zeker terecht bij onze kampeerplaats bij Winschoten. De camping ligt aan het Reiderdiep, waar u heerlijk kunt varen (of vissen, kanoën, suppen, zwemmen). Binnenkort kunt u bij ons ook kano’s en een sloep huren, zodat u gemakkelijk vanuit de camping het water op kan. 

Natuurlijk kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving van onze camping in Winschoten. Bij onze receptie kunt u verschillende wandel- en fietsroutes vinden. Verder adviseren wij u natuurlijk graag over de mooiste plekjes in de omgeving. Een erg populaire en mooie fietsroute is bijvoorbeeld de Oldambtroute van de ANWB. Deze route is 57 kilometer en u fietst er ongeveer 4 uur over.

Reserveer nu uw plekje op onze camping in omgeving Winschoten

Wilt u graag een kampeerplaats in Winschoten reserveren, dan kunt u zeker terecht bij camping de Beerte nabij winschoten. Als gast staat u voor ons altijd op nummer één en wij helpen u dan ook graag waar mogelijk.

Natuurlijk kunt u altijd onaangekondigd bij ons aankloppen, maar wij raden echter aan een plaatsje te reserveren. Reserveringen krijgen bij ons namelijk altijd voorrang en zo bent u van een plaatsje verzekerd. U kunt uw campingplaats in Winschoten gemakkelijk online reserveren.

Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen!

Meer in de omgeving

Camping Blauwestad

De mooiste camperplaats van Blauwestad Camping De Beerte is een minicamping en natuurcamping nabij Blauwestad. Onze camping ligt midden in

Camping Winschoten

De Beerte: een prachtige camping bij Winschoten! De Beerte is een gezellige minicamping bij Winschoten. Met slechts 15 standplaatsen en

Camping Finsterwolde

De Beerte: een prachtige camping in Finsterwolde Een camping is een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kunt

Camping Westerlee

Bezoek camping De Beerte nabij Westerlee Camping De Beerte is de minicamping nabij Westerlee waar u kunt relaxen, ontspannen en