De Beerte: een prachtige camping bij Winschoten!

De Beerte is een gezellige minicamping bij Winschoten. Met slechts 15 standplaatsen en een prachtige omgeving weet u zeker dat u op onze camping kunt genieten van onze natuurcamping in Winschoten. Even tot rust komen? Dat is op onze camping geen enkel probleem. U kunt bij ons schitterend recreëren, of gewoon even echt uitrusten.

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Op zoek naar een goede camping in de buurt van Winschoten?

Als camping in de buurt van winschoten doen wij er altijd alles aan om uw verblijf voor u zo prettig mogelijk te maken. Onze camping in omgeving Winschoten heeft 15 standplaatsen, waarvan 9 verhard. Deze verharde standplaatsen zijn uitermate geschikt voor campers of caravans. Op het gras hebben wij verder nog een aantal onverharde kampeerplaatsen. Zo kunt u bij ons terecht voor een camper of caravan camping of een kampeerplaats in Winschoten. 


Onze camping in Winschoten is natuurlijk voorzien van alle gemakken. Zo zorgen wij natuurlijk voor een goede service. Daarbij is onze camping voorzien van de beste sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en gratis wifi (wachtwoord: welkominbeerta). De supermarkt ligt daarbij op een afstand van 15 minuutjes lopen. Zo bent u echt van alle gemakken voorzien.

Een camperplaats bij Winschoten perfect voor recreatie

Bent u op zoek naar een camping aan het water, dan kunt u zeker terecht bij onze kampeerplaats bij Winschoten. De camping ligt aan het Reiderdiep, waar u heerlijk op kunt varen. Binnenkort kunt u bij ons ook kano’s en een sloep huren, zodat u gemakkelijk vanuit de camping het water op kan. 

 

Natuurlijk kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving van onze camping in Winschoten. Bij onze receptie kunt u verschillende wandel- en fietsroutes vinden. Verder adviseren wij u natuurlijk graag over de mooiste plekjes in de omgeving. Een erg populaire en mooie fietsroute is bijvoorbeeld de Oldambtroute van de ANWB. Deze route is 57 kilometer en u fietst er ongeveer 4 uur over.

Reserveer nu uw plekje op onze camping in omgeving Winschoten

Wilt u graag een kampeerplaats in Winschoten reserveren, dan kunt u zeker terecht bij camping de Beerte nabij winschoten. Als gast staat u voor ons altijd op nummer één en wij helpen u dan ook graag waar mogelijk. Natuurlijk kunt u altijd onaangekondigd bij ons aankloppen, maar wij raden echter aan een plaatsje te reserveren. Reserveringen krijgen bij ons namelijk altijd voorrang en zo bent u van een plaatsje verzekerd. U kunt uw campingplaats in Winschoten gemakkelijk online reserveren. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!