Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping Bellingwolde

De Beerte: dé minicamping dichtbij Bellingwolde

Gezellig met het gezin kamperen op een minicamping? De Beerte is een kleinschalige camping, die zowel geschikt is voor caravans als campers. Ook als u liever een tent wilt opzetten om te genieten van het buitenleven bent u van harte welkom! 

Kamperen op onze minicamping nabij Bellingwolde

Kamperen is in veel opzichten een ideale vakantie: het geeft u een gevoel van vrijheid en rust. Wilt u even ontsnappen aan het drukke stadsleven, dan is kamperen op onze minicamping nabij Bellingwolde dé manier om tot rust te komen. U kunt bovendien waar u maar wilt uw tent opzetten of uw camper of caravan plaatsen en u kunt het zo goedkoop of luxe maken als u zelf wilt. Dit maakt kamperen ook voor ieder budget geschikt. Daarnaast komt u met veel mensen in contact op de camping en bent u er écht even lekker tussenuit. Kortom: kamperen op onze minicamping is een beleving die u niet wilt missen!

Reserveer uw camperplaats in de buurt van Bellingwolde

Camping de Beerte is gelegen in Beerta en is goed bereikbaar vanuit Bellingwolde. Onze camping biedt ruimte aan 15 camperplaatsen. Van deze 15 plaatsen zijn er 9 verhard, waardoor onze natuurcamping dichtbij Bellingwolde ook geschikt is voor grote, zwaardere campers en caravans.

Op het terrein kunnen campers tot wel 8 meter staan. Heeft u een langere camper, neem dan even telefonisch contact met ons op, dan helpen wij u met het reserveren van een camperplaats op onze camping dichtbij Bellingwolde.

Ervaar het buitenleven en de prachtige natuur op onze camping!

Relaxen, spelletjes spelen, de natuur in of uw favoriete watersport beoefenen: alles kan op onze camping dichtbij Bellingwolde! Nadat u bent aangekomen op uw kampeerplaats voor uw camper, caravan of tent op onze camping in Bellingwolde begint de pret pas goed! Op ons kampeerterrein dichtbij Bellingwolde kunt u namelijk talloze activiteiten ondernemen. U kunt zowel uitrusten en spelletjes spelen met het gezin, als een boswandeling maken, suppen op het Oldambtmeer, varen en vissen. Dit maakt onze camping zowel heel geschikt voor stelletjes als voor gezinnen met kinderen. 

Stadscentrum Groningen goed bereikbaar vanuit Camping De Beerte

Wilt u het levendige centrum van Groningen gaan ontdekken, met al zijn musea, restaurants en gezellige winkelstraatjes? Ook dat kan. Op slechts een halfuurtje rijden bevindt zich het centrum van Groningen waar u uitgebreid kunt shoppen, lunchen, dineren en cultuur kunt opsnuiven! Zo combineert u de rust en de natuur met de gezellige drukte van de stad. Het beste van beide werelden dus! Wilt u meer weten over bezienswaardigheden in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer in de omgeving

Camping Winschoten

De Beerte: een prachtige camping bij Winschoten! De Beerte is een gezellige minicamping bij Winschoten. Met slechts 15 standplaatsen en

Camping Scheemda

Minicamping in de buurt van Scheemda: kom tot rust bij camping De Beerte! Een prachtige, bosrijke omgeving, een meer op

Camping Oldambt

Bezoek camping De Beerte: een gezellige camping in Oldambt! Op een camping wilt u vooral kunnen ontspannen en tot rust

Camping Blijham

Camping De Beerte: gezellige minicamping nabij Blijham Bent u op zoek naar een gezellige minicamping in de buurt van Blijham