Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

De mooiste camperplaats van Blauwestad

Camping De Beerte is een minicamping en natuurcamping nabij Blauwestad. Onze camping ligt midden in de natuur en is dan ook perfect om even volledig tot rust te komen en te ontspannen. Omdat wij erg kleinschalig zijn, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons op nummer één staat en wij staan dan ook altijd voor u klaar. 

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Kamperen bij Blauwestad tussen de natuur

Het is heerlijk om uzelf even helemaal terug te kunnen trekken in de natuur en even echt te ontspannen. Kamperen bij Blauwestad bij camping De Beerte is dan ook echt genieten. Onze camping ligt direct aan het water, namelijk aan het Reiderdiep. Dit meer is geweldig om op te varen, u kunt binnenkort dan ook kano’s en een sloep bij ons huren. Zo kunt u even heerlijk wegdromen in uw bootje op het water.

 

Natuurlijk kunt u in de omgeving van onze camping in Blauwestad ook prachtig fietsen en wandelen. Wij informeren u graag over de verschillende wandelingen en fietsroutes en vertellen u met plezier wat over de omgeving. Een van de mooiste fietsroutes in de omgeving is de Oldambtroute van de ANWB. Deze 57 kilometer lange route brengt u langs de mooiste gebieden in de omgeving.

Bezoek onze prachtige camping in Blauwestad

Kamperen op onze camping in Blauwestad is echt genieten. Onze camping heeft 15 standplaatsen, waarvan 9 verhard. Deze plaatsen zijn dan ook uiterst geschikt als camperplaats in Blauwestad en hier kunt u dan ook zeker goed met uw camper staan. Heeft u een wat lichtere camper, dan kunt u hiermee ook op de onverharde plekken op het gras staan. 

Onze camping in Blauwestad is voorzien van alle gemakken. Wij hebben bijvoorbeeld goede kwaliteit sanitaire voorzieningen. Daarbij heeft iedere camperplaats 10 ampère elektra, gratis wifi (wachtwoord: welkominbeerta) en staan wij altijd klaar om te helpen.

Reserveer nu uw camperplaats nabij Blauwestad!

Wilt u graag een camperplaats in Blauwestad, dan raden wij u aan om van te voren uw camperplaats te reserveren. Zo voorkomt u dat er geen plek meer is voor u op onze minicamping in Blauwestad. Een kampeerplek in Blauwestad reserveren kan gemakkelijk online. Natuurlijk kunt u bij vragen gewoon even contact met ons opnemen.