Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camperplaats Beerta

🚍 Een kleinschalige, gezellige camperplaats in de omgeving van Winschoten, in het Oldambt, vlakbij Blauwestad. U bent van harte welkom!

Onze camping en camperplaats is bij uitstek geschikt voor campers. We hebben namelijk diverse verharde plaatsen, waar campers tot circa 8 meter prima kunnen staan. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (10 ampère) en gratis wifi.

 

Alle voorzieningen die campers nodig hebben zoals een uitstortput en de mogelijkheid om water in te nemen.

Kan ik zonder reservering met de camper langs komen?

Zoals u van een camperplaats verwacht kunt u bij ons zonder reservering aan komen rijden.

 

Maar vol is natuurlijk wel vol, en reserveringen gaan wel altijd voor. U kunt eenvoudig via onze site reserveren zodat u zeker bent van een plekje.

 

Met name in het hoogseizoen en in de weekenden is dat aan te raden.

Waar vindt u onze camping en camperplaats?

Welke voorzieningen hebben onze camperplaatsen?

Kirsi H
Kirsi H
Kiva pieni leirintäalue ja ihanan edukas. Suihkut kuuluu hintaan. Sopiva yhden yön pysäkiksi, mutta pidemmäksi aikaa en jäisi.
Jetty van Wisse
Jetty van Wisse
Mooie camping, bestaat pas twee jaar. aardige mevrouw die alles uitlegt. Geeft wel een beetje “Big Brother” idee vanwege de camera’s die overal hangen.
Henny Ricker
Henny Ricker
Het is een hele fijne rustige camping met schoon sanitair in een mooie groene omgeving direkt aan het water. Echt een aanrader! De vriendelijke eigenaar en buurvrouw zijn zeer behulpzaam. Wij gaan er zeker terug. Groetjes uit Zuid Limburg
conny van stroe
conny van stroe
Gezellige kleine camping met goede voorzieningen. mooi aangelegd en top ontvangst met koffie van het huis. Supermarkt en chinees restaurant binnen loopafstand. We komen zeker nog eens terug.
andy hatley
andy hatley
We dropped in on short.notice .the site was clean and tidy and the hosts could not do enough to ensure we had a great stay .we were only passing through so stayed one night but it was a very nice experience. We would definitely recommend.
Johan Govers
Johan Govers
Leuke kleine camping, prima douches.
Angret Meinders
Angret Meinders
Mooie kleinschalige camping met leuke kampeer plekken. Sanitair prima in orde. Wat ons wel opviel is dat de ´beheerster´ s´morgen al om 9.15 uur… iedereen zit nog aan het ontbijt… bij de caravans/campers staat om te vertellen dat iedereen om 10.30 uur moet vertrekken terwijl er op de website 11.00 uur staat met de vermelding dat er om 10.30 uur weer een nieuwe gast op de plek komt te staan. Wij konden pas om 13.00 uur inchecken. Was wel een beetje jammer. Misschien wel vertrouwen hebben dat iedereen op tijd weg gaat, wij hebben het in 45 jaar kamperen nog nooit meegemaakt dat mensen langer bleven wat de afspraak was.
Arend-Wim Estié
Arend-Wim Estié
Een prima kleinschalige camping. Een heel gastvrij ontvangst en tussendoor heel attente aandacht voor het geval iets mocht zijn. Het sanitair was wat beperkt in hoeveelheid, (2 toiletten, 2 douches, 3 (af)wasbakken) maar werd veelvuldig schoongemaakt. Honden zijn welkom, ’s avonds na 22 uur hoort het stil te zijn. Veel plaatsen zijn geschikt voor campers, voor caravans gaat het wel, maar het aantal parkeerplaatsen is heel weinig (4 auto’s…) Ja, het verblijf: je hoort de vogels zingen, de bijen zoemen, helaas door de aanwezigheid van het water vlakbij ook veel muggen… Bij het in- en uitrijden van het terrein zit een gemene bocht met een boom, die is voor langere combinaties wat lastig te nemen. In de omgeving is in het dorp Beerta zelf een kleine Coöpsupermarkt (wordt een Plus). In Winschoten is het winkelbestand ruim voorhanden. Verder kan je in de omgeving goed fietsen, bijzondere plaatsen bezoeken (Bourtange, Appingedam). Het is er kalm en rustig. De bereikbaarheid is zeer goed. Ongeveer 2 km van de snelweg A7 af richting Beerta. Er staan twee borden waar de ingang wordt aangegeven.
Camping & Camperplaats De Beerte Waardering: 4,5 sterren Prijs vanaf: € 15,00 tot € 20,00