Camperplaats Beerta (nabij Winschoten)

Onze camping is bij uitstek geschikt voor campers. We hebben namelijk 9 verharde plaatsen, waar campers tot circa 8 meter prima kunnen staan. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (10 ampère) en gratis wifi. Verder wordt er gewerkt aan een plek waar het chemisch toilet geleegd kan worden (mag tijdelijk in de gewone toiletten) en ook komt er nog een speciaal punt voor het legen van de vuilwatertank. Ook waterinname is mogelijk.

Sanitair is bij ons gratis te gebruiken. Ook een wasmachine aanwezig.

Kortom, als u op zoek bent naar een kleinschalige, gezellige camperplaats in de omgeving van Winschoten, dan bent u van harte welkom bij camping De Beerte in Beerta!

Wat vinden gasten van onze camping (recensies/reviews)?

Hoewel onze camping pas enkele maanden open is (op moment van schrijven) hebben we al diverse goede recensies mogen ontvangen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Mensen schrijven onder andere dit;

Mooie camping. Grote plaatsen waarbij de camper op steentjes staat en de rest gras is. Sanitair heel schoon. Lekker eten bij de Chinees in het dorp. WiFi redelijk goed. Kortom een plek om weer te komen.
EEN PARELTJE IN DE DOP prachtige, eenvoudige camping met alle voorzieningen, achterin mooi uitzicht over het Reiderdiep, de vaart naar Blauwestad, mooie uitvalsbasis voor fietstocht naar Blauwestad of door Groningen , vriendelijke rustige jonge eigenaar. een jaar bezig maar dit belooft een mooi plekje te worden!

Hier twee nachten gestaan met de camper. De camping ziet er leuk en gezellig uit. Ook werden we vriendelijk ontvangen en hadden we een leuk plekje bij de vijver. Tussen de regendruppels door zijn we op de fiets naar Winschoten gegaan. Het Sanitair is schoon en je kan er lekker douche. We komen graag terug. 😁

Wat een fijne camping was dit! Een heerlijke ruime plek, heerlijk rustig en het sanitair was superschoon! Een winkel in de buurt zodat je op de fiets boodschappen kan doen.