Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping De Beerte: gezellige minicamping nabij Blijham

Bent u op zoek naar een gezellige minicamping in de buurt van Blijham voor een weekend weg of een vakantie? Camping De Beerte is een kleinschalige camping met 15 campingplaatsen dichtbij Blijham. 

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Ruime camperplaats voor uw caravan of camper op onze camping dichtbij Blijham

Wij hebben zeer ruime campingplaatsen voor uw caravan of camper, waar u met voertuigen tot een lengte van 8m kunt parkeren. Van de 15 campingplaatsen zijn er 9 verhard, welke in het bijzonder geschikt zijn voor campers. Ook op de onverharde plekken is het mogelijk om met een kleine camper of caravan te staan. Onze camping biedt diverse faciliteiten; al onze plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra en op het terrein vindt u sanitaire voorzieningen (douches en toiletten). U kunt als gast tevens gratis gebruik maken van ons gratis wifinetwerk. Het maakt dus niet uit of u met een caravan of camper op onze camping in Blijham wilt staan, het kampeerterrein biedt ruimte voor voertuigen tot wel 8 meter lang! Heeft u een grotere camper of caravan, neem dan even contact met ons op voor een reservering.

Kamperen met tent ook mogelijk

Wilt u liever kamperen in een tent op onze natuurcamping nabij Blijham? Ook dat is mogelijk. U kunt in dat geval gebruik maken van een van onze kampeerplekken op het terrein. Iedere kampeerplaats van onze camping dichtbij Blijham is voorzien van wifi en is ruim opgezet. Onze plekken zijn gelegen in een schaduwrijk en bosachtig gebied, met op loopafstand het Oldambtmeer. Heeft u vragen over reserveren of onze campingplaasten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag! 

Onze camping is ideaal voor watersportliefhebbers

Onze camping ligt op loopafstand van het Oldambtmeer, waar u naar hartelust kunt vissen en varen. Op termijn bieden wij ook sloepen en bootjes te huur aan. Bent trouwens al bekend met suppen? Dit staat voor ‘Stand Up Paddle’ en is een watersport waarbij u al staande op een soort surfplank een workout kunt doen. Deze watersport is tevens erg ontspannend en kan uiteraard ook goed beoefend worden in het Oldambtmeer. Dit maakt onze camping dus erg geschikt voor liefhebbers van watersporten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over onze campingplaatsen, reserveren, onze faciliteiten of wilt u meer weten over onze prijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons contactformulier invullen of bellen, wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.