Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Boek nu uw verblijf bij onze minicamping nabij Oostwold!

Camping De Beerte is een gezellige, kleinschalige camping waar u met het hele gezin terecht kunt voor een weekendje weg of een korte of lange vakantie. Onze camping is gelegen in Beerta in Oost-Groningen en ligt vlakbij Oostwold en Winschoten. Heeft u interesse in een fijne campingplek op onze camping? Wij helpen u graag! Onze camping biedt plaatsen voor zowel tenten als caravans en campers.

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Kom tot rust op onze camping en laat u verrassen door Oostwold en omgeving

Onze mini-camping nabij Oostwold biedt 15 plaatsen in de natuur waar u heerlijk kunt vertoeven. Kamperen in Oostwold bij onze natuurcamping is een rustgevende ervaring doordat u omringd bent door natuur. Iedere kampeerplaats van onze camping nabij Oostwold is ruim opgezet. De prachtige natuur en deels verharde camperplaatsen maken het een aangename plaats om te verblijven. Onze camping is bovendien voorzien van diverse faciliteiten en de camping is aan het water gelegen, waardoor de natuur altijd dichtbij is. De camping ligt dichtbij Oostwold en Winschoten en biedt diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast is er in de regio ook voldoende te beleven. Reserveer direct uw plek op onze camping!

Geniet van de rust en natuur in Oostwold en breng een bezoekje aan het bruisende Groningen

Zo kunt u in Oostwold een bezoekje brengen aan de Tuinfleur bezoektuin. Hier vindt u allerlei zeldzame planten en bloemen en heeft u uitzicht over het Groningse Oldambtmeer. Daarnaast kunt u Groningen bezoeken. Groningen een levendige stad, waar altijd wel iets te beleven valt. Zo kunt u onder andere de Martinitoren beklimmen, naar het Groninger Museum en de brouwerij Martinus bezoeken. De stad zelf biedt ook vele gezellige lunchrooms, restaurants en terrassen en u kunt er naar hartelust shoppen. Het maakt dus niet uit of u rust en natuur wilt of juist het bruisende stadsleven wilt ervaren, u vind het allemaal dichtbij onze camping!

Camperplaatsen en faciliteiten op onze camping nabij Oostwold

Onze camperplaatsen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. We hebben in totaal 15 plekken, waarvan er 9 verhard zijn. U kunt zowel met een camper als caravan en tent terecht op onze camping of het kampeerterrein van De Beerte nabij Oostwold. Iedere camperplaats biedt ruimte aan campers en caravans van maximaal 7 tot 8 meter. Voor grotere caravans kan in overleg een reservering gemaakt worden. Iedere plaats heeft een stroomaansluiting (max. 10 ampere) en de camping is voorzien van een sanitair gebouw met twee douches en twee toiletten. Daarnaast is er gratis wifi aanwezig op het terrein en kunt u gebruik maken van een wasmachine. De camperplaatsen zijn niet direct aan het water gelegen, maar het Oldambtmeer is wel op loopafstand. Hierdoor kunt u naar hartelust vissen, varen en suppen in het Oldambtmeer. Gaat u een rondje varen of suppen, dan komt u onderweg paviljoen Flonk tegen, waar u kunt genieten van een uitgebreide lunch of diner en drankjes.