Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping aan het water

Wij hebben een een schitterend recreatieveld aan het water. Op dit veld vindt u enkele picknicktafels waar het heerlijk vertoeven is. De zonsondergangen over het water zijn schitterend om te zien. Onderstaande foto’s bewijzen dat. Kom ook kamperen op onze schitterende minicamping & camperplaats aan het water in Oost Groningen!

Campers, caravans, tenten.. bij ons mag het allemaal!

De plaatsen op onze minicamping zijn deels verhard en daardoor zeer geschikt voor campers en caravans. Maar ook voor tenten hebben we meer dan genoeg leuke plaatsen, zowel schaduwrijk als in de zon. De verharde plaatsen zijn allen voorzien van een stroomaansluiting (10 ampère) en op bijna het hele kampeerterrein is (gratis) wifi aanwezig. De kampeerplaatsen zelf zijn niet direct aan het water helaas, maar ons recreatieveld maakt dat meer dan goed!


Een plek om het chemisch toilet te legen is ook aanwezig bij ons op de minicamping, evenals een uitstortput voor campers (gereed seizoen 2023). Ons sanitair (2 douches, 2 toiletten, wasplaats met wasmachine) is gratis te gebruiken.

Vissen en varen

 

Het water dat langs onze camping stroomt is doorgaand vaarwater. Er kan met een kano of (motor)boot een heel mooi rondje gevaren worden. Welke kant je ook op gaat, je komt uiteindelijk op het Oldambtmeer terecht.

 

Een rondje varen duurt enkele uren en onderweg kom je onder andere paviljoen Flonk tegen (in Finsterwolde) waar je een heerlijk hapje en drankje kunt doen op hun terras aan het water!

 

Ook vissen is zeer goed mogelijk vanaf onze minicamping.

 

Suppen

 

Steeds meer mensen ontdekken het suppen! Dat is een afkorting van Stand Up Paddling, oftewel jezelf staand op een SUP-board peddelend voortbewegen.

 

Iets meer dan een kilometer verderop kun je Supperij vinden. Vanuit de Reiderhaven leer je daar van een enthousiaste instructeur de kneepjes om goed en veilig te suppen.

 

Elke zaterdag en zondag tussen 10:00 en 13:00 uur organiseert de Supperij de zogeheten Sup-In. Meer info en aanmelden kan via de website.

 

Wat vinden gasten van onze camping (recensies/reviews)?

Hoewel onze camping pas enkele maanden open is (op moment van schrijven) hebben we al diverse goede recensies mogen ontvangen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Mensen schrijven onder andere dit;

Mooie camping. Grote plaatsen waarbij de camper op steentjes staat en de rest gras is. Sanitair heel schoon. Lekker eten bij de Chinees in het dorp. WiFi redelijk goed. Kortom een plek om weer te komen.

EEN PARELTJE IN DE DOP prachtige, eenvoudige camping met alle voorzieningen, achterin mooi uitzicht over het Reiderdiep, de vaart naar Blauwestad, mooie uitvalsbasis voor fietstocht naar Blauwestad of door Groningen , vriendelijke rustige jonge eigenaar. een jaar bezig maar dit belooft een mooi plekje te worden!

Hier twee nachten gestaan met de camper. De camping ziet er leuk en gezellig uit. Ook werden we vriendelijk ontvangen en hadden we een leuk plekje bij de vijver. Tussen de regendruppels door zijn we op de fiets naar Winschoten gegaan. Het Sanitair is schoon en je kan er lekker douche. We komen graag terug. 😁

Wat een fijne camping was dit! Een heerlijke ruime plek, heerlijk rustig en het sanitair was superschoon! Een winkel in de buurt zodat je op de fiets boodschappen kan doen.