Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Kleine kindvriendelijke minicamping in Groningen

Als je op zoek bent naar een grote familiecamping met een indoor speelparadijs, een zwembad met wildwaterbaan en een animatieteam.. dan moet je even verder zoeken. Maar houden jouw kinderen meer van de rust en natuur? Dan is Camping De Beerte in de provincie Groningen zeker een goede optie! Wij bieden diverse faciliteiten waardoor de camping zeker kindvriendelijk te noemen is.

Recreatieruimte

In onze recreatieruimte, genaamd het Berenhol, is het beregezellig. Bij slecht weer kun je je uren vermaken met de televisie/spelcomputer die aanwezig is. Ook zijn er allerlei boeken, spelletjes en puzzels te vinden. Er staat een koffieautomaat die ook warme chocolademelk biedt, en dat voor slechts € 1,-. Dat maakt het voor kinderen extra leuk om hier tijd door te brengen.

Zwemmen, vissen, varen

Door de ligging aan het water is het mogelijk om te zwemmen, vissen, varen kanoën en suppen.

 

Het is de bedoeling dat wij in de loop van seizoen 2024 ook kano’s zullen verhuren rechtstreeks vanaf onze camping.

 

Dit hangt samen met de plaatsing van onze nieuwe aanlegsteiger die volgens planning aan het begin van het campingseizoen gebouwd gaat worden.

 

Het water achter onze camping heet het Reiderdiep en staat in directe verbinding met het Oldambtmeer; het kloppend hart van Blauwestad!

Snack automaat

De meeste kinderen zijn dol op snoep!

 

Onze dranken, snack- en snoepautomaat is dag en nacht beschikbaar voor een lekker tussendoortje. Diverse soorten frisdrank, water, Capri Sun maar ook chips, chocolade en Cup-a-Soup kun je er in vinden.

 

Let op: de automaat accepteert alleen muntgeld. Pinnen niet mogelijk.