Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping Groningen

Prachtige camping & camperplaats in Groningen!

Camping De Beerte is gelegen in Beerta (Groningen) en is een prachtige kleinschalige camping midden in de natuur en aan doorgaand vaarwater gelegen. Onze minicamping is erg populair en is perfect om even heerlijk tot rust te komen. Fietsen, varen, zwemmen en wandelen, bij ons in de omgeving kan het allemaal. Op zoek naar een leuke camping in Groningen? Bij ons bent u welkom met een caravan, camper of tent!

Wat maakt onze camping en camperplaats de beste van Groningen?

Aan het water | Gratis WiFi | Vuilwater voorziening | Comfortabele binnenruimte | Televisie & Spelcomputer

Naast dat onze camping en camperplaats op een schitterende plek ligt, aan het Reiderdiep, en goed bereikbaar vanaf Winschoten (ca. 2 KM vanaf de snelweg A7) bieden we voor ieder wat wils. Met name liefhebbers van rust en natuur zijn hier op de juiste plek, maar ook aan kinderen hebben we gedacht met bijvoorbeeld een televisie en spelcomputer in onze binnenruimte. Dus ook bij slecht weer is er altijd iets te doen!

Camping met camperplaatsen in de provincie Groningen

Onze kleine camping in Beerta beschikt over verschillende camperplaatsen. Wij hebben 15 standplaatsen op onze camping, hiervan zijn er 9 verhard. Op deze 9 plaatsen is plek voor een camper of caravan. Ook op het gras is plek voor een niet al te zware camper. Wij zijn een camperplaats en camping in Groningen in één. 

 

Onze camping is voorzien van alle gemakken. We hebben uitstekende sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en bovendien gratis wifi. U heeft dus alles bij de hand. Ook is er een uitstort voor campers, en een plek om uw chemisch toilet te ledigen. Water innemen is ook mogelijk om de watertank weer te vullen van uw caravan of camper. Deze voorzieningen zijn gratis voor onze gasten.

Camping aan het water in Groningen

Onze camping in Groningen is gelegen aan het doorgaand vaarwater. Dat maakt deze kampeerplaats in Groningen perfect voor waterrecreatie. Op het Reiderdiep kunt u heerlijk varen. U kunt bij ons kano’s of een sloep huren, zodat u echt op ontdekkingstocht kunt.

Wandelen en fietsen

Verder kunt u natuurlijk ook prachtig wandelen en fietsen bij ons in de omgeving. Bent u op zoek naar routes? Bij onze receptie kunt u er een aantal vinden. Een van de populairdere en mooiste fietsroutes is de Oldambtroute van de ANWB, een echte aanrader!

Kamperen in Groningen? Reserveer nu bij onze camping in Oost-Groningen!

Bent u op zoek naar een fijne camper camping in Groningen, zoek dan niet verder, u kunt terecht bij De Beerte! Natuurlijk bent u altijd welkom om onaangekondigd langs te komen, maar reserveringen krijgen wel voorrang en vol is vol. Wilt u dus verzekerd zijn van een plekje op deze prachtige camping, reserveer dan vlug een staanplaats. Nog vragen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen.

 

Onze camping in Groningen is voorzien van alle gemakken. U kunt bij ons verschillende verharde standplaatsen vinden. Daarbij hebben wij uitstekende sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en gratis wifi (wachtwoord: welkominbeerta). U hoeft zich gedurende een overnachting bij ons dus nergens zorgen over te maken.

Meer in de omgeving

Camping Blauwestad

De mooiste camperplaats van Blauwestad Camping De Beerte is een minicamping en natuurcamping nabij Blauwestad. Onze camping ligt midden in

Camping Midwolda

Bezoek onze camping nabij Midwolda voor een onbezorgde vakantie of lang weekendje weg Heeft u ook zo’n zin in een

Camping Oldambt

Bezoek camping De Beerte: een gezellige camping in Oldambt! Op een camping wilt u vooral kunnen ontspannen en tot rust

Campers Caravans en Tenten
Camping Bellingwolde

De Beerte: dé minicamping dichtbij Bellingwolde Gezellig met het gezin kamperen op een minicamping? De Beerte is een kleinschalige camping,