Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Bezoek camping De Beerte: een gezellige camping in Oldambt!

Op een camping wilt u vooral kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Een rustige camping midden in de natuur is dan ook perfect. Camping De Beerte is zo’n camping. Als minicamping en natuurcamping nabij Oldambt staat u bij ons altijd op nummer één en wij zorgen er dan ook altijd voor dat u zich echt welkom voelt.

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Een camping in Oldambt tussen de schitterende natuur

Op onze camping in Oldambt krijgt u echt de kans om even tot rust te komen. Onze camping zit midden in de natuur en ligt aan het water, namelijk aan het Reiderdiep. Dit meer is uitermate geschikt om op te varen, binnenkort kunt u dan ook zowel kano’s als een sloep bij ons huren. Geniet van het uitzicht op het water en de stilte om u heen, of ga op avontuur en ga met de boot het water op.

 

In de omgeving kunt u natuurlijk ook prachtig wandelen en fietsen. In de buurt van ons kampeerterrein in Oldambt liggen verschillende wandel- en fietsroutes, hier kunt u natuurlijk naar informeren bij onze receptie. Een van de mooiste en meest populaire fietsroutes in de omgeving is de Oldambtroute van de ANWB. Deze route is 57 kilometer lang en u doet hier zo’n 4 uur over.

Wij hebben zowel een kampeerplaats als een camperplaats in Oldambt voor u

Als u op zoek bent naar een goede camperplaats in Oldambt, hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben 15 standplaatsen, waarvan 9 verhard en dus uitermate geschikt als camper of caravan camping in Oldambt. Ook op het gras is er eventueel plaats voor wat lichtere campers. Onze camping in Oldambt is daarbij voorzien van vrijwel alle gemakken. Zo hebben wij goede sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en natuurlijk gratis wifi (wachtwoord: welkominbeerta). Daarbij is het slecht 15 minuutjes lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Reserveer nu uw camperplaats in Oldambt!

Kamperen in Oldambt wordt een echt genot bij camping De Beerte. Op onze camping komt u even helemaal tot rust en kunt u echt even relaxen. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan gemakkelijk online. Reserveringen krijgen bij ons immers voorrang. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral even contact met ons op!