Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Camping Westerlee

Bezoek camping De Beerte nabij Westerlee

Camping De Beerte is de minicamping nabij Westerlee waar u kunt relaxen, ontspannen en fijne familievakantie kunt ervaren! Onze camping biedt voor ieder wat wils en ligt tevens op korte afstand van het stadscentrum van Groningen. Ziet u een relaxweekend of gezellige vakantie ook wel zitten? Boek dan direct uw kampeerplaats of camperplaats bij camping De Beerte in de buurt van Westerlee.

Op zoek naar een ruime camperplaats nabij Westerlee? Camping de Beerte heeft 15 plekken voor campers en caravans

Heeft u een grote camper of caravan en bent u op zoek naar een camping in de buurt van Westerlee met voldoende ruimte? Dan bent u bij camping De Beerte aan het juiste adres! Ons kampeerterrein dichtbij Westerlee is ruim opgezet en al onze campingplaatsen zijn tevens ruim. Van de in totaal 15 plekken op onze minicamping dichtbij Westerlee zijn er 9 verhard en er kunnen voertuigen tot wel 8 meter geparkeerd worden. Heeft u een camper die langer is? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u een geschikte camperplaats op ons terrein kunnen reserveren.

Kamperen met een tent op onze natuurcamping

Vind u niets fijner dan in een tent midden in de natuur te ontspannen? Kom dan kamperen en uw tent opzetten op een onze kampeerplekken dichtbij Westerlee. Onze natuurcamping ligt dicht bij Westerlee, maar zit tevens op zeer korte afstand van het stadscentrum van Groningen U kunt uw ontspannen verblijf in de natuur dus ook uitbreiden met een dagje naar de stad.

Suppen, varen en vissen op ons kampeerterrein in de buurt van Westerlee

Houdt u van vissen? Onze camping en het kampeerterrein liggen op loopafstand van het Oldambtmeer, dus u heeft alle mogelijkheid om regelmatig een hengeltje uit te slaan nabij Westerlee! Ook als u van varen houdt, is het Oldambtmeer een leuke plek om te vertoeven. Op termijn verhuren wij tevens sloepen en boten aan onze gasten zodat zij de Westerlese natuur ook op het water kunnen verkennen. Daarnaast is het ook mogelijk om te suppen, dus neem deze zeker mee als u een bezoekje aan onze camping brengt! Lees hier meer over onze faciliteiten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer in de omgeving

Camping Midwolda

Bezoek onze camping nabij Midwolda voor een onbezorgde vakantie of lang weekendje weg Heeft u ook zo’n zin in een

Camping Scheemda

Minicamping in de buurt van Scheemda: kom tot rust bij camping De Beerte! Een prachtige, bosrijke omgeving, een meer op

Camping Finsterwolde

De Beerte: een prachtige camping in Finsterwolde Een camping is een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kunt

Camping Oldambt

Bezoek camping De Beerte: een gezellige camping in Oldambt! Op een camping wilt u vooral kunnen ontspannen en tot rust