Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

De Beerte: een prachtige camping in Finsterwolde

Een camping is een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wanneer u op zoek gaat naar een camping in Finsterwolde, wilt u natuurlijk een camping die dat reflecteert. U kunt dan zeker terecht bij De Beerte. Als minicamping in Finsterwolde staat u bij ons altijd op nummer één.

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Wees welkom op onze minicamping in Finsterwolde

Bent u nog op zoek naar een mooie camperplaats nabij Finsterwolde, kom dan vooral langs bij De Beerte! Wij zijn een minicamping in de buurt van Finsterwolde en hebben in totaal 15 standplaatsen, waarvan 9 verhard. Met uw camper kunt u natuurlijk terecht op een van deze verharde plaatsen. Heeft u een lichte camper, dan kunt u ook op een van de grasplekken plaatsnemen.


Camping de Beerte heeft de alle voorzieningen die een camping nodig heeft. Zo hebben wij hoge kwaliteit sanitaire voorzieningen, 10 ampère elektra en gratis wifi over het hele campingterrein (wachtwoord: welkominbeerta). Daarbij staan wij natuurlijk altijd klaar om u te helpen waar mogelijk.

Onze camping in Finsterwolde is perfect voor recreatie!

Houd u van recreëren in de natuur, reserveer dan zeker een kampeerplaats bij ons in Finsterwolde! Onze camping is gelegen aan het water, namelijk aan het Reiderdiep. Dit meer is erg geschikt om op te varen. Bij ons kunt u binnenkort dan ook kano’s en een sloep huren. Zo kunt u direct vanaf de camping op avontuur gaan op het water. 

 

Naast dat onze camping in Finsterwolde aan het water ligt, kunt u hier ook prachtig wandelen en fietsen. Wij zijn namelijk omgeven door schitterende natuur. Wij raden u graag verschillende wandel- en fietsroutes aan en vertellen u met plezier over de omgeving. Een van de mooiste fietsroutes is de Oldambtroute van de ANWB. Deze fietsroute van 57 kilometer brengt u langs al het moois in de omgeving

Reserveer nu uw camperplaats nabij Finsterwolde

Bent u op zoek naar een goede camperplaats in Finsterwolde, neem dan eens een kijkje bij De Beerte. Natuurlijk kunt u onaangekondigd bij ons langskomen, maar om te voorkomen dat u dan geen plek heeft, raden wij toch aan te reserveren. Reserveren is simpel en kan gewoon online. Heeft u toch nog vragen over onze camping of over uw verblijf? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen u graag.