Waardering:
4.8/5

✔️ Direct een plekje boeken?

Minicamping in de buurt van Scheemda: kom tot rust bij camping De Beerte!

Een prachtige, bosrijke omgeving, een meer op loopafstand en een heerlijk rustige omgeving waar u even helemaal kunt relaxen en ontspannen. Wie wil dat nu niet? Onze minicamping is dichtbij Scheemda gelegen en is naast een camping ook een plek waar u kunt uitrusten en leuke dingen ondernemen. Lees verder voor meer informatie of boek direct uw campingplaats!

Direct een plek reserveren


Spontaan aanrijden mag, maar reserveringen gaan altijd voor. Vol is vol!

Op onze camping dichtbij Scheemda vindt u de ruime camperplaats die u zoekt!

Houdt u van de buitenlucht en de natuur en wilt u graag een ruim opgezette camperplaats voor uw camper reserveren? Dan bent u bij minicamping De Beerte, dichtbij Scheemda, aan het juiste adres. Wij bieden 15 campingplaatsen voor campers tot wel 8 meter lang. Heeft u een langere camper, neem dan even contact met ons op, zodat we de juiste plek voor u kunnen reserveren. Onze camperplaatsen zijn bijna allemaal verhard (9 van de 15) maar ook op onze onverharde plekken is het mogelijk om met een camper te staan. Wilt u hier meer informatie over, dan kunt u ons bellen of ons contactformulier invullen. Onze camping nabij Scheemda is zowel geschikt voor campers als caravans en tenten.

Ontspan in het groene hart van Groningen

Onze camping is gelegen in Oost-Groningen, in een natuurrijk bosgebied. Wilt u dus ‘s ochtends gewekt worden door het gefluit van vogels en ‘s middags op uw sup het Oldambtmeer onveilig maken, dan is onze camping ideaal voor u! De camping ligt namelijk op loopafstand van het Oldambtmeer, waardoor u allerlei watersporten kunt beoefenen tijdens uw vakantie. Op termijn zullen we ook sloepen en bootjes verhuren, voor onze gasten die graag het water met een boot willen verkennen. Onze natuurcamping dichtbij Scheemda en het kampeerterrein ligt op loopafstand van het meer. Bent u dus op zoek naar een plek waar u kunt ontspannen en tegelijkertijd van de natuur kunt genieten, reserveer dan een plek bij camping de Beerte! Bekijk ook onze faciliteiten.

Reserveer uw plaats bij camping de Beerte

U bent altijd van harte welkom bij onze camping en kunt zonder reservering langskomen. Let op: wij hebben slechts 15 campingplaatsen ter beschikking, dus als u verzekerd wilt zijn van een plek, adviseren we u om vooraf even te bellen. U kunt ook ons contactformulier invullen, als u wilt kamperen op een kampeerplaats van onze camping in de buurt van Scheemda. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!